Home
Bookmark
Printer
. 

Ruskær Auto Løbet  -  Klubrally tællende til Jysk Fynsk Mesterskab.

 

Løbet skulle have været kørt i maj måned, men som bekendt satte Covid19 en stopper for al motorsport. Nu ser det heldigvis ud til, at situationen lysner og vi igen kan komme til at dyrke motorsport. Derfor har vi endnu engang indhentet hos lodsejerne.

 

Som deltager må man forberede sig på, at alt ikke bliver som det plejer - eksempelvis kommer det meste til at foregå udendørs og noget af det sociale vil mangle. Når vi kender de specifikke retningslinjer gældende for løbsdatoen, vil vi orientere yderligere.

 

Tillægsregler findes HER og tilmeldingen foregår via dasu.dk som sædvanligt.

 

Tilmeldingen er slut, men desværre nåede vi ikke op på så højt et deltagerantal som vi håbede. Vi troede at der var et større opsparet behov for at komme ud og køre, efter så lang en pause.

Slutinstruktion 1 findes HER.

Deltagerlisten findes HER.

 

På grund af COVID-19 restriktionerne og forsamlingsforbudet på max. 100 personer, køres løbet uden tilskuere. Derfor vil der kun være adgang for kørere og officials i Rallycentrum, som er ved Nørlundbanen. Personer uden armbånd får ikke adgang.

 

Eventuelle pressefotografer skal søge akkreditering ved at sende en mail til: karsten.damm@gmail.com

 

Vi takker alle hjælpere, som trodsede det omskiftelige vejr og medvirkede til en perfekt afvikling af løbet. Også tak til deltagerne, som klarede de svære forhold på prøverne uden store skader.

Hermed resultatlisten - Generel placering

Resultatlisten - prøver

 

 

 

 

 

 Copyright © 2011-2023 IMK. Alle rettigheder reserveret.