Home
Bookmark
Printer
.Team Old time


”Historisk Pålideligheds-Rally” også kaldet ”Regularity Rally”.

 

Teamet.:  Er startet af Inge & Troels Nielsen i 2007. Køretøj - Opel Kadett C coupe GT/E. fra 1977. Lars kom hurtigt med som observatør og ”reserve” for Inge. I 2010 kom Karin & Niels Peder Nielsen med. Køretøj - VW Golf I. fra 1979. VW Golf II. GTI fra 1990. VW Polo II. fra 1990. Senere er Ditte & Emil kommet til som ekstra observatører. Vi deltager i historiske løb (regularity) i Danmark & Tyskland. Vi deltager også i træf og andre sjove ting, hvor vi kan møde ligesindede. Det er en del af værdien for os, at bilerne bliver brugt og giver os nogle dejlige oplevelser. Så kan man få lov til at køre rundt på Torvet i de gamle tyske byer, eller ind ved de gamle danske herregårde. Det er bare dejligt. Samtidig møder vi rigtig mange ligesindede, og hygger os med dem. 

 

Team Old Time udgør den ene halvdel af "DANSK TYSK HISTORIC TEAM". Dette team blev dannet i 2011. Det er faktisk en lidt sjov historie. Den kan i læse på vores hjemmeside. Vores Team har også en bilorienterings afdeling. Læs herom under fanen ”Orientering” her på IMK siden.

 

Hvad er det for en sport ?

 

”Historisk Pålideligheds-Rally” eller ”Regularity Rally” går ud på, at en bestemt rute skal gennemkøres med en bestemt gennemsnitshastighed, (max 50 km/t) sekundært, at den givne rute findes ved hjælp af kort og rutebog. Løbene skal køres i kønt terræn og indeholde pauser. Man skal være 2 i bilen, en kører og en observatør. Bilen skal være indregistreret første gang før den 31/12-1990. (ændres hen af vejen)
 

Så det eneste i behøver, er en bil fra før 1991, 2 personer, skriveværktøj, en skriveplade og godt humør. Der kan med fordel medbringes en mobil telefon, hvortil man kan hente en gratis "triptæller" App.

 

Mere information om denne sport og vores lille Team, kan i finde her på IMK siden og på vores hjemmeside. Her kan du også læse om vores oplevelser.:   www.teamoldtime.dk  

 

Eller ring. 45 9713 7351 – Troels, eller 45 2560 0798 – Niels Peder.   Vi hjælper gerne.

 

 

 


 

Copyright © 2011-2024 IMK. Alle rettigheder reserveret.