Home
Bookmark
Printer
.Team Old time

 

”Bil Orienterings Sporten”.


Teamet.:  I foråret 1979, startede Niels Peder & Troels med at dyrke Bilorientering. Dengang i en VW 1300 Årgang 1966. (Boble). Meget vand er løbet i havet siden, men orienteringssporten dyrker vi stadig, med jævne mellemrum. Vores ”webmaster” Lars har også brugt sin fritid her. I nyere tid er Niels Peders datter Ditte (observatør hos N.P.) og søn Emil (kører for T.) kommet til. Vores Team er ”opstået” i 2007. Læs herom under fanen ”Historisk” her på IMK siden.


Hvad er det for en sport ?


Bilorientering eller ”O-løb”, som det hedder i daglig tale, går i korthed ud på, at deltagerne skal køre en forudbestemt rute, ved hjælp af en udleveret rutebeskrivelse. Det vigtigste i bilorientering, er at finde den rigtige rute, mens køretiden har mindre betydning. Gennemsnitshastigheden er normalt sat til 30 km/t, men selv om det ikke lyder af meget, kan det tit være svært at nå frem til næste tidskontrol til tiden. På ruten passeres forskellige hemmelige og opgivne rutekontroller, som noteres i det udleverede kontrolkort, så løbsledelsen efterfølgende kan se, om deltagerne har kørt den rigtige rute. Holdet med de færreste strafpoint har vundet. Sværere er det ikke. Der skal samarbejdes inde i bilen, og det kommer der ind imellem meget sjov ud af. Vi kommer forbi mange steder hvor man normalt ikke kommer. En spændende og sjov sport. 

 

Det eneste i behøver, er en ganske normal bil, 2 personer, skriveværktøj, lineal, en skriveplade og godt humør. Der kan med fordel medbringes en mobil telefon hvortil man kan hente en gratis "triptæller" App. 


Mere information om denne sport og vores lille Team, kan i finde her på IMK siden og på vores hjemmeside. Her kan du også læse om vores oplevelser.:   www.teamoldtime.dk  


Eller ring. 45 9713 7351 – Troels, eller 45 2560 0798 – Niels Peder.   Vi hjælper gerne.

 


 

 

 

Copyright © 2011-2024 IMK. Alle rettigheder reserveret.